Szakállvágó, borosta formázó

Hogyan használjunk egy szakállvágót, hogy remek körszakállat alakíthassunk ki? Ezt is megtudhatjuk videónkból:

 

A Remington szakállvágó választék ár szerint igen széles szortimentjében a következő kis bemutatóval szeretnénk segíteni a választást:

 

Egyik legmegbízhatóbb modellünk a Remington MB4130 szakállnyíró, mely tovább fejlesztett, olajozást nem igénylő kerámia vágóélével 1,5mm-től 18mm-es hosszúságig vág, akkumulátoros készülék. 

A stabil alapgépeket keresők figyelmét az MB4120 Remington szakállvágó gépre hívnám fel, mely elemes működésű, továbbfejlesztett acél vágópengékkel, és önélező mechanizmussal kerül a polcokra. A nagy sikerű MB200C modellünk utódja.

Az univerzális megoldásokat keresők figyelmébe a PG6150-es szőrtelenítő készletet ajánlanám, melynek 5 cserélhető fejével bármit megtehetsz, ami az arc- és testszőrzet formálásával kapcsolatos, így tökéletes társ egy utazás során. Új generációs titán vágóélei igen tartósak, önélező mechanizmussal, és USB töltési lehetőséggel is fel van szerelve.

Remington MB4110-es modellünk egy precíziós arcszőrzetformázó, már 0.4 mm-től vág, 5.5 mm-ig, borotva fej is csatlakoztatható rá. Az egyik legsikeresebb borosta formázónk évek óta, kifejezetten borosta formázására, ápolására.

Kellemes válogatást!

 

remington szakallvago

 

Teljes Remington kínálat készletről - remingtonmintabolt.hu

Tovább