Wolt, VAN, LESZ! Most már mi is vagyunk és leszünk a Wolt-on. Kiszállítás 10-20 percen belül! Tölsd le a Wolt applikációt és rendelj a REMINGTON Mintaboltból!

Remington FC250 Arctisztító kefe

Remington FC250 Arctisztító kefe
Remington FC250 Arctisztító kefe
Remington FC250 Arctisztító kefe
Remington FC250 Arctisztító kefe
Remington FC250 Arctisztító kefe
Remington FC250 Arctisztító kefe

ÉSZSÉGES, FÉNYLŐ BŐR = EGY JÓ NAP

Nincs attól jobb érzés, amikor az ember egészséges, fénylő bőrrel indul el otthonról. Nos ezért alkottuk meg a nagyszerű megjelenés és közérzet kialakításában segédkező Remington arctisztító kefét. A munka nehezét 2 forgó kefés fej végzi el helyetted, melyek egyike a normál, míg a másik az érzékeny bőrhöz való. Gondoskodik róla, hogy mindig magabiztos lehess, és a bőröd mindenkor sugárzóan szép megjelenésű legyen.

Felhasználói kézikönyv letöltése

Garancia idő
2 + 1 év gyári cseregarancia
Vezeték nélküli használati idő (perc)
30
Tisztítás
Zuhany alatt mosható
Töltést jelző LED
nem
2 sebességfokozat
igen
Raktáron :  2 db
Részletek

Nincs attól jobb érzés, amikor az ember egészséges, fénylő bőrrel indul el otthonról. Nos ezért alkottuk meg a nagyszerű megjelenés és közérzet kialakításában segédkező Remington arctisztító kefét. A munka nehezét 2 forgó kefés fej végzi el helyetted, melyek egyike a normál, míg a másik az érzékeny bőrhöz való. Gondoskodik róla, hogy mindig magabiztos lehess, és a bőröd mindenkor sugárzóan szép megjelenésű legyen. A normál kefés fej a napi tisztításhoz tökéletes, segít eltávolítani a visszamaradó fölös sminket, a szennyeződéseket és/vagy az elhalt bőrsejteket. Ha csak gyengéd tisztításra vágysz, akkor alternatívaként a szenzitív kefés fejet használva óvatosan kimasszírozhatod a szennyeződéseket a bőrödből, így biztosítva sugárzóan üde fényt az arcodnak.

A kezelést 2 sebesség fokozat közül választva tudod testre szabni. Végezhetsz a bőrödnek sugárzó fényt kölcsönző gyengéd tisztítást egy alacsonyabb sebességgel, vagy végrehajthatsz a pórusaid tisztítását elősegítő gyorsabb sebességgel akár egy jóval intenzívebb tisztást is.

Az arctisztító kefe mosható kivitelű, így egyszerűen tisztítható két használata között. Megkönnyíti és felgyorsítja a tisztítási rutinodat, akár a zuhany alá is teljesen kényelmesen beviheted.

A tartozék elegáns tároló táska jó szolgálatot tesz utazás alkalmával, bárhová is menj, mindig elvégezheted bőröd ápolását, és természetes, sugárzó külsőt tudsz kialakítani. A készülék elemről működik (tartozéka 2 db. AAA elem), így azonnali energiaellátást biztosítva bármikor bevetésre kész.

  • Alapos tisztítási eredmény, mindennapos használatra
  • Körbeforgó mozgás
  • Mosható, zuhany alatt is használható
  • 2 sebesség fokozat
  • 2 db tartozék fejjel csomagolva: normál, - szenzitív
  • Elegáns tároló táska
  • Elemes működés (1 db AAA elemmel csomagolva)
  • Garancia: 2 + 1 év

Az arctisztító kefe 2 darab - egy normál és egy szenzitív - tisztító kefés fejjel rendelkezik. A normál kefés fejet a napi tisztítási rutinod során a pórusokba mélyen letapadó smink, vagy az elhalt bőrsejtek eltávolítására használhatod. A szenzitív kefés fej gyengédebb, a bőrödnek mégis sugárzó fényt kölcsönző tisztításra szolgál - tökéletesen használhatod, amikor reggel fáradtan ébredsz.

A tisztítási rutinod személyre szabásához az arctisztító kefe 2 választható sebesség fokozatot biztosít számodra. Végezhetsz a bőrödnek sugárzó fényt kölcsönző gyengéd tisztítást egy alacsonyabb sebességgel, vagy végrehajthatsz a pórusaid tisztítását elősegítő gyorsabb sebességgel akár egy jóval intenzívebb tisztást is.

A Remington FC250 Arctisztító kefe 2 + 1 év garanciával kerül forgalomba. (Hol kell regisztrálni a +1 év garanciáért?)

 

Teljes Remington kínálat készletről - remingtonmintabolt.hu

Adatok
Működési mód
AAA elem
Tartozékok
Elegáns tároló táska, Normál tartozék fej, Szenzitív tartozék fej
Cikkszám
47021570110
Tömeg
47 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!